מחשבונים

מחשבון גדילה   מחשבון הריון
 

כתובת הדוא"ל שלכם:


מתכונים לילדים > עוף, דגים ובשר

פסטה ברוטב בולונז מירי777

מאת: מערכת טיפת חלב ברשת | פורסם: 19/8/2010
פסטה ברוטב בולונז מירי777

מתכון נוסף לפסטה שכולם מכירים ואוהבים

חומרים:
1 חבילת ספגטי מספר 8 (אסם)
1/2 קילו בשר טחון
4 עגבניות בשלות מרוסקות (רסק חלק ללא חתיכות)
1 קופסא קטנה רסק עגבניות
1 בצל גדול קצוץ
5 שיני שום כתושות
1 כף גדושה פפריקה מתוקה בשמן
1/2 כפית כמון
1/2 כפית כורכום
2 כפיות סוכר
4 כפות שמן
מלח + פלפל שחור
 
אופן ההכנה:
מחממים שמן בסיר, מאדים את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים
שלוש שיני שום, מערבבים מעט, מוספים את הבשר ומטגנים
תוך כדי ערבוב ומעיכה בעזרת מזלג עד שהבשר הופך לפרורים
ומשנה את צבעו לאפרפר. מוסיפים עגבניות מרוסקות, רסק
עגבניות, חצי כוס מים, מתבלים, מוסיפים את שתי שיני השום
הנותרות ,מביאים לרתיחה על אש קטנה טועמים מתקנים תיבול
אם יש צורך ומבשלים עוד כ-7 דקות על אש קטנה.
מרתיחים בסיר מים עם כף מלח וכף שמן, מוסיפים את הספגטי
ומבשלים עד לריכוך חלקי או מלא לפי בחירתכם.
מגישים ושמים רוטב בכמות שמתחשק...
*כדאי תמיד להכין מראש את הרוטב..."שהרוטב יחכה לפסטה ולא להפך"

יש לכם שאלה? שלחו לנו והכותבים שלנו יענו.

 

רוצים לדבר על זה בפורום? לחצו כאן